Adventskalender 2016

Kjøllefjord Røde Kors vil i år som tidligere år selge Adventskalendere fra Finnmark Røde Kors. Salget starter opp i dag, og vil pågå utover november til lagret er tomt.

img_0050Også i år, som mange mange år tidligere vil Kjøllefjord Røde Kors selge de populære adventskalenderne fra Finnmark Røde Kors. Salget starter opp i dag og vil pågå utover november så lenge vi har kalendere. Pris pr. kalender er kroner 50,-. Ved å kjøpe en slik kalender vil man støtte den lokale Røde Kors foreningen med kroner 25,-. 

Det vil bli fordelt kalendere på flere av medlemmene, som igjen vil selge disse i bygden. Tidligere år har Røde Kors også hatt stand i sentrum med julegløgg og pepperkaker hvor de siste kalenderne er blitt solgt.

Det er morsomt å selge disse kalenderne. Mange har det som tradisjon å kjøpe en adventskalender fra Røde Kors, så vi mener de er lettsolgt. De siste årene er det også mange i bygden som har vunnet, noe som også bidrar til at Kalenderne selges enkelt

Støtt oss, kjøp kalendere fra Røde Kors.