Støtt oss

Det er flere måter å kunne støtte Kjøllefjord Røde Kors. Her har vi listet noen av disse måtene.

Bli medlem
Du kan bli medlem av Kjøllefjord Røde Kors ved å ta kontakt med oss, eller ved å registrere deg her. Her har du mulighet til å være støttemedlem, eller du kan være aktivt medlem dersom du ønsker dette. Pr. i dag har Kjøllefjord Hjelpekorpsaktivitet og Besøkstjeneste.
Medlemskap:
– Familiemedlem, kroner 600,-
– Vanlig medlem, kroner 300,-
– Ungdomsmedlem, kroner 150,-
– Barnemedlem, kroner 60,-

Kjøp av utstyr
Det er nå mulig å kjøpe førstehjelps- og redningsutstyr gjennom Røde Kors og Røde Kors Førstehjelp. Alt salget vil gi foreningen provisjon, noe som over tid har blitt en viktig inntektskilde for oss. Dersom du er ute etter slikt utstyr, er det bare å ta kontakt. Vi lagerfører noe av utstyret.

For mer info om produkter, se Røde Kors Førstehjelp.

Spleis
Kjøllefjord Røde Kors har startet en innsamlingsaksjon på siden spleis.no. Denne innsamlingsaksjonen har et mål om å samle inn totalt kroner 240.000,- som skal benyttes til renovering av Røde Kors hytta. Her vil materiell koste 140.000,- og innleid arbeidskraft 100.000,-. Du kan se spleisen på denne siden: https://www.spleis.no/project/82507.

Adventskalendere
Kjøllefjord Røde Kors selger for tiden årets adventskalendere fra Finnmark Røde Kors. 50% av inntektene fra dette salget går uavkortet til lokalforeningen i Kjøllefjord. Pris pr. kalender er kroner 50,-. Foreningen vil være i sentrum av Kjøllefjord lørdagene i november å selge kalenderne.

Gave
Dersom du ønsker å gi en gave til Kjøllefjord Røde Kors, ta kontakt med leder eller andre i styret. Foreningen har egen Vippskonto, ref.nr. 94342. Dersom du ønsker å overføre penger til vår bankkonto, er også dette mulig. Vi har kontonummer 1506.16.23911 i DnB. Dersom du ønsker publisitet i forhold til gave, bes du også ta kontakt med leder eller andre i styret.

Grasrotandelen
Når du tipper hos Norsk Tipping, har du muligheten til å gi hele 5% av innsatsen til et lag eller en forening. Les mer her om dette.

Salg av kurs
Røde Kors Kjøllefjord har utdannet flere instruktører innen for blant annet førstehjelp. Dersom din bedrift ønsker kurs, er det bare å ta kontakt med oss, så ordner vi dette.
Vi tilbyr blant annet Norsk Grunnkurs Førstehjelp (NGF) og Grunnkurs i bruk av halvautomatisk hjertestarter (D-HLR). Begge kursene utviklet av Norsk Førstehjelpsråd og Norsk Resuscitasjonsråd. I tillegg vil vi kunne skreddersy kurs etter ditt behov. Ta kontakt med oss!