Andre aktiviteter

Her vil vi liste opp alt av aktiviteter som er planlagt i Kjøllefjord Røde Kors.


Lørdag 2. november vil foreningen være i sentrum av Kjøllefjord med salg av adventskalendere.


Lørdag 9. november vil foreningen være i sentrum av Kjøllefjord med salg av adventskalendere.


Lørdag 16. november vil foreningen være i sentrum av Kjøllefjord med salg av adventskalendere.


Lørdag 23. november vil foreningen være i sentrum av Kjøllefjord med salg av adventskalendere.


Lørdag 30. november vil foreningen være i sentrum av Kjøllefjord med salg av adventskalendere.


Adventsstand på torget i Kjøllefjord lørdag 7. desember med kaffe, gløgg og kanskje noen pepperkaker. Kunne du tenke deg å bli frivillig i Kjøllefjord Røde Kors? Enten i hjelpekorpset eller i besøkstjenesten, eller kanskje du kunne tenke deg å få startet opp et lavterkeltilbud for ungdommer i bygda. Kom å snakk med oss!!


Adventsstand på torget i Kjøllefjord lørdag 14. desember med kaffe, gløgg og kanskje noen pepperkaker. Kunne du tenke deg å bli frivillig i Kjøllefjord Røde Kors? Enten i hjelpekorpset eller i besøkstjenesten, eller kanskje du kunne tenke deg å få startet opp et lavterkeltilbud for ungdommer i bygda. Kom å snakk med oss!!


Adventsstand på torget i Kjøllefjord lørdag 21. desember med kaffe, gløgg og kanskje noen pepperkaker. Kunne du tenke deg å bli frivillig i Kjøllefjord Røde Kors? Enten i hjelpekorpset eller i besøkstjenesten, eller kanskje du kunne tenke deg å få startet opp et lavterkeltilbud for ungdommer i bygda. Kom å snakk med oss!!


Dersom du er interessert i å delta på et eller flere av arrangementene over er det bare å ta kontakt med oss på e-post postmaster@krkh.org.