Gave fra Troms og Finnmarks fylkeskommune

Kjøllefjord Røde Kors har i dag fått en oppmerksomhet i forbindelse med julen fra fylkesrådet i Vadsø. 

Fylkesrådet har i dag gitt Kjøllefjord Røde Kors kroner 15.000,- til organisasjonens arbeid i lokalsamfunnet. Ordfører, Sigurd Rafaelsen i Lebesby Kommune, fikk æren av å kunne overrekke gaven til leder i foreningen Ørjan Olsen, og en av lederne i besøkstjenesten, Lill Rasmussen.

Rafaelsen trekker her frem det viktige arbeidet Røde Kors gjør i lokalsamfunnet, og da spesielt besøkstjenesten. I 2020 har det vært utfordringer med denne aktiviteten, men besøkstjenesten har klart å drifte denne aktiviteten til tross for utfordringene smitterestriksjonene har gitt.

Kjøllefjord Røde Kors ønsker å takke Fylkesråden for den fine gaven på slutten av et utfordrende år, og på tampen av vårt 100 års jubileum. Dette setter alle våre frivillige pris på.