Informasjonsmøte nye medlemmer

Kjøllefjord Røde Kors inviterer gamle og nye medlemmer til informasjonsmøte om Røde Kors og aktivitetene som i dag drives i Kjøllefjord. 

Kjøllefjord Røde Kors ønsker flere aktive medlemmer inn i våre aktiviteter. Ønsker du å være aktiv i Kjøllefjord Røde Kors Hjelpekorps?, eller Besøkstjenesten?, eller ønsker du å jobbe med barn og ungdomsaktiviteter.

Vi har informasjonsmøte onsdag 4. Desember kl. 18:30 på møterommet på Hotel Nordkyn. Her vil vi informere om de forskjellige aktivitetene som finnes i Kjøllefjord Røde Kors, og hvilke krav som stilles for å delta aktivt i disse. Vi vil også se på hvilke muligheter som finnes for videre utdanning dersom noen ønsker ytterligere kompetanse innen en eller flere av våre satsningsområder.

Målet vårt med møtet er å styrke våre aktiviteter i lokalsamfunnet ytterligere.

Hjelp oss og hjelpe, bli aktiv medlem i Røde Kors.