Årets adventskalender fra Finnmark Røde Kors

Kjøllefjord Røde Kors har nå fått tilsendt den tradisjonsrike adventskalenderen fra Finnmark Røde Kors, og kan derfor starte salget av årets store begivenhet.

Til tross for uroligheter i verden og en pandemi er prisen i år for adventskalenderen det samme som alle år tidligere, nemlig kroner 50,- pr stykk. Av disse 50 kronene, går 25,- kroner direkte til foreningen som selger kalenderne. Det resterende går til Finnmark Røde Kors, og skal dekke trykking, frakt og ikke minst premier.

Dersom du ønsker å kjøpe årets adventskalender, er det bare å ta kontakt med oss på e-post postmaster@krkh.org, eller pr. mobil 917 44 987. Vi gjør oppmerksom på at de som ønsker kalender tilsendt i posten, må dekke denne kostnaden i tillegg til prisen på kalenderen.