Informasjonsmøte Røde Kors Besøkstjeneste

Mange mennesker i Norge savner en fortrolig venn. Røde Kors besøkstjeneste bidrar til å gjøre hverdagen lettere for flere av dem. Ensomheten kjenner ingen alder, og det finnes mange ensomme blant både eldre og yngre. Kjøllefjord Røde Kors har denne aktiviteten i Kjøllefjord, og ønsker nå å øke aktiviteten betydelig på bakgrunn av behovet i samfunnet. 

Kjøllefjord Røde Kors i samarbeid med Finnmark Røde Kors og Lebesby kommune inviterer til informasjonsmøte om Røde Kors Besøksvenn tirsdag 4. juni i kommunestyresalen på rådhuset i Kjøllefjord.

Den beste medisin for et menneske er et annet menneske.

Grunnleggeren av Røde Kors besøkstjeneste, Jens Meinich

Kjøllefjord Røde Kors vil på dette møtet si noe om aktiviteten i Kjøllefjord og hvordan den fungerer i dag. Finnmark Røde Kors vil være representert på møtet med innlegg om behovet i lokalsamfunnene, noe også Lebesby kommune vil være.

Formålet med dette møtet er selvfølgelig å kunne få flere frivillige inn i organisasjonen som ønsker å bidra med å være besøksvenn for noen som trenger et annet menneske.