Påskekafe på Røde Kors hytta

Kjøllefjord Røde Kors med tradisjonsrik påskekafe også i år på Røde Kors hytta.

Kjøllefjord Røde Kors har tradisjon tro åpen påskekafe fra skjærtorsdag til og med andre påskedag. Åpningstider for kafeen vil være fra kl. 10 – 16 alle dager. På kafeen vil det være salg av nytraktet kaffe og nystekte vafler. Vi vil også friste med litt kald drikke og noe annet godt til turen videre. Og, har du vært innom kafeen til Røde Kors, vet du sikkert også at det er fult mulig å få tak i de populære 21. loddene alle dagene i påsken.

Skjærtorsdag fra kl. 10 arrangerer I.L. Nordkyn Skigruppa det tradisjonsrike Oksevågrennet med start og mål ved Røde Kors hytta. Røde Kors stiller her selvsagt opp som sanitetsvakter i løypen under løpet.

Kom innom å slå av en prat!

OBS OBS OBS
Når det gjelder betaling, som alltid blir et diskusjonstema i de tusen hjem når et lag eller en forening skal ha et arrangement, så vil det på alle våre arrangement være mulig å betale med penger, Vipps og kort via iZettle.

Velkommen innom kafeen i påska!