Friluftsleir

Finnmark Røde Kors arrangerer friluftsleir på Karalaks i Porsanger en uke hvert år for barn og ungdom som ikke har andre feriemuligheter. Leiren driftes av ansatte på distriktskontoret sammen med frivillige fra hele fylket.

Årets friluftsleir var lagt til 1. – 5. august. Hele 22 barn og ungdom var påmeldt, flere av disse sammen med sine foreldre. I år fikk barna ri på hester, kjøre go-cart, klatre i klatrevegg, besøke 330-Skvadronen og padle i kanoer. I tillegg til dette masse leker og bading i utbassenget på Karalaks.

Kjøllefjord Røde Kors var i år representert med en leder fra onsdag til fredag. Kjøllefjord Røde Kors hadde også med kanoer for å gjennomføre denne aktiviteten under leiren. 

I år som tildligere år har både unge og voksne hatt en super uke med masse aktiviteter og mange nye bekjentskap. Lederne på leiren var svært godt fornøyd med årets leir.