Påsken 2021

Påsken står for tur, og mange rundt om gleder seg til flere fine påsketradisjoner. En av tradisjonene opp gjennom tiden har vært besøk på Røde Kors hytta, og kafeen der. Her har Røde Kors servert nytraktet kaffe og rykende ferske vafler stekt på godt hemmelige oppskrifter. Det har også alltid vært mulig å få seg noe kaldt å drikke, eller en god sjokolade til turen videre i løypene. 

I.L. Nordkyn har i påsken brukt å kjøre skiløypene opp via Røde Kors hytta. Dermed har kaffen blitt et svært så naturlig stoppested for de som har tatt turen i nypreparerte løyper.

Kjøllefjord Røde Kors beklager å måtte informere om at årets påskekafe på Røde Kors hytta avlyses. Dette på grunn av nasjonale retningslinjer i forbindelse med pandemien som herjer i verden. Det vil si at det ikke vil være noen form for salg av kaffe, vafler o.l. fra Røde Kors i år.

Hjelpekorpset vil prøve å ha normal drift, med utvidet vakt. Det vil derfor ikke være adgang på Røde Kors hytta for andre enn hjelpekorpset denne påsken.