Til topps 2016

Lørdag 20. august 2016 arrangerte Finnmark Røde Kors i samarbeid med Sør-Varanger Røde Kors og Sør-Varanger Frivillig Sentral årets «Til Topps» arrangement. I år gikk turen til Bugøynesfjellet, 497 moh. Turen er på ca 6 km hver vei med god stigning helt fra starten.

Mange Røde Kors mannskaper var ute i løypa for å ivareta sikkerheten, og for å være i beredskap for eventuelle skader underveis til toppen. Røde Kors hadde også saftstasjon cirka midtveis. Totalt var det 18 frivillige fra Røde Kors i sving for å få gjennomført arrangementet både i løypa og nede ved start/mål.

Totalt deltok 31 personer på årets arrangement, disse fra Vadsø og Kirkenes.

Alle kan gå til «sin» topp, det er ikke noe krav om at alle må gå helt til toppen for å snu.

Ved løypas start/mål ble det også arrangert natursti for barn. På samme plass ble det laget god mat til alle deltakerne når de kom ned fra fjellet.

Heldig med været

Årets arrangement ble gjennomført i strålende sol. Flere av de frivillige møtte opp allerede fredag kveld, og fikk da med seg en fantastisk fin kveld rundt bålet.

Kjøllefjord Røde Kors med

I år var også Kjøllefjord Røde Kors med som frivillige for dette arrangementet. Her stilte Kjøllefjord med 6 frivillige. Gjengen fra Kjøllefjord kom til leirområdet fredagen, og reiste hjem igjen søndag. Siste tiden var det mye regn i området, som satte en liten demper, men de frivillige melder om en kosli helg.