Engasjer deg i Røde Kors!

Gi_en_gave_rode_kors_Bannerformat-420hoyde-copy Bli-frivillig_rode_kors_Bannerformat-420hoyde-copy Bli-_medlem_rode_kors_420hoyde-copy

Som frivillig kan du engasjere deg som f.eks besøksvenn, du kan hjelpe barn og unge med lekser, støtte og veilede flyktninger som kommer til Norge, bli med i Hjelpekorpset og delta i aktiviteter for barn og unge i ditt nærmiljø. BLI BEREDSKAPSVAKT

Dette er et lavterskeltilbud der man forplikter seg til å avsette en kveld i året til kvalifiserende opplæring. Etter gjennomført opplæring står man på en varslingsliste og vil bli kontaktet dersom det inntreffer en situasjon der det er behov for din innsats.

BLI BLODGIVER

Det finnes ingen erstatning for blod. Blod kan ikke fremstilles kunstig. Blod må gis. Pasientene og helsevesenet er helt avhengig av blodgivernes frivillige innsats. Som blodgiver gjør du derfor en viktig samfunnsinnsats.

BLI FADDER

Barn i krise trenger deg som fadder. Hver dag kjemper barn og unge for å overleve i land herjet av krig, konflikt og fattigdom. Som Røde Kors fadder hjelper du barn i krise hver måned. Du gir dem rent vann, mat og skolegang og bedre helse.

START DIN EGEN INNSAMLING

På en enkel og engasjerende måte kan du nå støtte vårt hjelpearbeid for mennesker som trenger vår hjelp, både her hjemme og der ute i verden. Ved å starte din egen elektroniske innsamling kan du invitere familie, venner og kolleger til å delta.