Kjøllefjord Røde Kors 100 år

1. august 1920 ble Kjøllefjord Røde Kors stiftet, og vil derfor i 2020 kunne feire 100 år som frivillig organisasjon i Kjøllefjord.

Kjøllefjord Røde Kors ble stiftet 1. august 1920, og har siden den gang drevet med frivillig humanitært arbeid i kommunen gjennom omsorg og hjelpekorpsaktiviteter. Neste år vil foreningen markere dette store jubileet gjennom hele året med jubileumsaktiviteter for både medlemmer og den øvrige befolkningen.

For at jubileet skal bli best mulig, ønsker vi å samle inn historier og gamle bilder fra aktiviteter i Røde Kors lokalt. Til dette trenger vi litt hjelp dere der ute i verden! Vi vet det finnes mange historier, og mange bilder av aktiviteter opp gjennom tiden. Nå ønsker vi å komme i kontakt med flere som har dette, eller vet hvem vi må kontakte.

Har du informasjon om hvem vi skal kontakte, eller sitter du på gamle bilder eller gamle gode historier, ta kontakt med oss på e-post jubileum@krkh.org.

Hjelp oss å lage et fint jubileum for Kjøllefjord Røde Kors!! Ørjan Olsen, leder