Jakten på bolyst

12. juni – 16. juni arrangeres Jakten på bolyst i Lebesby kommune. 

Nå nærmer bolystuka i Lebesby seg med stormskritt og om få dager åpnes den med en gratis frokost for hele kommunen, tirsdag 12. juni klokka 08.00 i idrettshallen i Kjøllefjord.

Vi er voldsomt imponert av jobben som den lokale komitéen har gjort gjennom idémyldring, planlegging og koordinering av arbeidsoppgaver! De har igjen blitt møtt med positivitet og entusiasme når de har kontaktet lag og foreninger for å bidra under bolystuka. Det hadde ikke blitt noen bolystuke uten den lokale gjennomføringskraften og engasjementet for sin egen hjemkommune. Dette engasjementet ønsker vi å løfte fram og håper at det vil resultere i fire fantastiske dager der innbyggerne skal få skinne i Lebesby kommune!

Selve programmet for bolystuka er fullspekket med ulike gratis aktiviteter for alle innbyggerne i kommunen. Vi håper at disse aktivitetene vil engasjere bredt og på tvers av generasjoner for å nå målsetningen om å aktivisere 75 % av befolkningen i Lebesby kommune. Vi ønsker hjertelig velkommen til en uke hvor vi skal vise hva slags kraft og framtidstro som ligger i kommunen og sette en solid standard for Jakten på bolyst.

Programmet for bolystuka i Lebesby Kommune