Stor suksess med kafe

Årets første søndagskafe ble i helgen gjennomført på Røde Kors hytta. En dag som best kan beskrives som en stor suksess.

Kjøllefjord Røde Kors har de siste årene hatt søndagskafe på Røde Korshytta i vintermådene februar og ut april. En populær kafe for blant annet de som tar seg en søndagstur i den oppkjørte skiløypen, eller de som velger snøscooter til rekreasjon. Vi ser også at flere stikker oppom kafeen for å få seg nystekte vafler og nytraktet kaffe, uten å se seg nødt til å spenne på seg ski.

Søndagen var det åpning av årets kafe. Tidligere år har den første kafe dagen hatt noe dårlig besøk. Men, i år ble det virkelig bra. Skyfri himmel, liten bris og -12 grader la på en måte premissene for dagen. De første gjestene kom innom allerede før kafeen åpnet offisielt, og de siste dro fra kafeen en god stund etter at kaffen egentlig skulle vært stengt. Søndag 11. februar er det satt opp ny kafe, og vi krysser fingrene for at været blir like bra eller bedre enn det var denne gangen.

Tusen takk for besøket, og velkommen igjen.

Årets kafe har 2 viktige samarbeidspartnere. Stein Kåre Røvik AS som brøyter veien ned til Røde Kors hytta hver søndag slik at det er mulig å kjøre helt ned til hytta med bil. Den andre samarbeidspartneren er Mossa Kiosken AS som gir gode rabatter på alt av varer som benyttes på kafeen.