Rolig påske for hjelpekorpset

Tradisjon tro har Kjøllefjord Røde Kors Hjelpekorps hatt utvidet beredskap hele påsken med flere mannskaper på Røde Kors hytta. 

I år som tidligere år, har flere av de aktive medlemmene av hjelpekorpset i Kjøllefjord flyttet til Røde Kors hytta for påsken. Her har de vært stasjonert for utvidet beredskap for redningstjenesten. I år kan Kjøllefjord Røde Kors hjelpekorps melde om en svært rolig påske på Nordkyn. Vi har ikke hatt noen henvendelser fra våre samarbeidspartnere i år, sier leder Ørjan Olsen. 

Vært synlig
Selv om det har vært en rolig påske for hjelpekorpset, har man vært synlig i nærmiljøet med scootere på patruljer flere ganger hver dag. Røde Kors hytta har også vært åpen hele påsken for de som har vært sulten på ferske vafler eller en kopp nytraktet kaffe.