Påsken 2017

Kjøllefjord Røde Kors Hjelpekorps vil i år som tidligere år ha utvidet beredskap fra onsdag 12. april til og med mandag 17. april. Fra torsdag 13. til mandag 17. vil vi også ha åpen kafe fra klokken 10 til kl. 16.

Som mange andre hjelpekorps i Norges land, har også Kjøllefjord Røde Kors Hjelpekorps utvidet beredskap i påsken. Dette innebærer at Røde Kors hytta er bemannet fra onsdag 12. april kl. 15, til og med mandag 17. april kl. 18, og gjør at responstiden for hjelpekorpset blir kortere, dersom noen skulle ha behov for assistanse.

Skjærtorsdag er det tradisjonsrike Oksevågrennet, som har start fra Røde Kors hytta fra kl. 10. Påmelding skjer på Røde Kors hytta. Røde Kors vil under rennet ha åpen kafe for de som ønsker det.

De øvrige dagene i påsken vil kafeen være åpen fra kl 10 – 16. Her serveres nytraktet kaffe og nystekte vafler. Det vil også være mulig å få kjøpt noe kaldt å drikke.